Ekonomi

Ekonomi

– Lägre kostnad för att hålla företaget friskt.

Hur mycket pengar förlorar ditt företag på att en anställd är borta en dag från jobbet? Vad kostar två veckor sjukfrånvaro? Kontakta oss på kundansvarig@hurmarjag.se för en diskussion om vad ditt företag har för behov av den nya tidens hälsokontroll hos HURMÅRJAG. Därefter vet vi lite mer och kan ge ett konkurrenskraftigt pris på exakt den tjänst som ditt företag är i behov av.

Då ingår bedömning och utlåtande av en erfaren läkare. Då ingår provtagningar. Då ingår ett säkert och integritetsskyddat system för uppföljning och återkoppling. Vi kan utföra provtagning på er arbetsplats oavsett om ni finns på en eller flera platser, om ni önskar det.
Inga kostnader för årsavtal eller andra administrativa påslag tillkommer. Med den nya tidens hälsokontroll betalar du bara för de tjänster ni behöver.

Kan den nya tidens hälsokontroll på hurmarjag.se förebygga en enda dags sjukfrånvaro per anställd och år är den förmodligen en mycket bra affär för ditt företag.

Adderar du dessutom fördelen med att en sjuksköterska kan komma ut till företaget och tar proverna istället för att de anställda ska ta sig till en mottagning, kan du ha sparat ytterligare ett antal dagars frånvaro beroende på hur många anställda ditt företag har.


Läs mer här :